Over ons

Over ons

Wat doet de 2CV Mehari Factory?

De 2CV Mehari Factory is een merk van Classic-Group BVBA.

Classic-Group bvba is een restauratiebedrijf, gespecialiseerd in de herstelling, restauratie en verkoop van klassieke Citroëns. We merkten echter dat er zo’n specifieke werken mogelijk zijn bij een 2CV, Mehari of HY, dat we hier uitgebreider mee aan de slag wilden gaan.  Daarom hebben we 2CV Mehari Factory opgericht om meer de focus te kunnen leggen op deze speciale wagens. 

Bij 2CV Mehari Factory bouwen of restaureren we uw perfecte 2CV, Mehari of Eden helemaal op uw maat. Geel dak, paarse velgen en racestrepen aan de zijkant of toch liever een klassieker kleurenpallet? Als Citroën liefhebber kan een op maat gemaakte 2CV, Mehari of Eden zeker niet ontbreken in uw garage!

Hebt u interesse in het kopen van een oldtimer? Kijk dan zeker eens in ons aanbod van kant en klare, gerestaureerde oldtimers. 

Hebt u zelf een oldtimer, maar kan hij wel wat onderhoud gebruiken? Of heeft hij schoonheidsfoutjes die hersteld moeten worden? Of heeft hij misschien nood aan een dinitrol behandeling ? Ook dan kan u bij ons terecht. We hebben ook zopas nog geïnvesteerd in een gloednieuwe spuitcabine waardoor we ook lakwerk en owatrolbehandelingen kunnen uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring, specialisatie en passie voor ons vak kan u met een gerust hart uw geliefde oldtimer in onze handen laten.  

Dankzij de samenwerking met Citroparts – uw online webshop voor originele 2CV en Mehari onderdelen – kunnen we al deze werken uitvoeren met kwalitatieve, originele (!) onderdelen  

SLUIT
SLUIT
X