Deel- en volledige restauratie van een Citroën Mehari

Om ten volle te kunnen genieten van het comfort van een Citroën Mehari, zijn enkele zaken noodzakelijk, zoals goede stoelen, degelijke vering,… En om niet teveel last te hebben van wind en regen tijdens een ritje, is een goed gemonteerd dak met degelijke baches ook onontbeerlijk.
Bij de 2CV Mehari Factory kan u terecht met uw Mehari voor deelrestauraties, voor een totale restauratie, of zelfs een nieuwe Mehari.
Bent u benieuwd naar enkele van onze projecten? Bekijk onze restauratievoorbeelden van de Mehari.
En als u niet in het bezit bent van een Mehari, zijn er steeds mogelijkheden om u alsnog te laten wegdromen in deze klassieker!

U kan een Citroën Mehari ook huren, of een Citroën Mehari kopen!

Gedeeltelijke restauratie van een Citroën Mehari

De Mehari is de ideale wagen voor in de zomer mee te rijden, genietend van de zon en een koel briesje. Maar deze zon kan schadelijke invloed hebben op de kleur van je carrosserie. En ook het dak en de bijhorende baches kunnen aangetast zijn door weersinvloeden, maar ook door het vele plaatsen en weer afhalen…

Als u in het bezit bent van een Mehari die u deels wil laten opknappen, omdat hij er niet meer mooi uitziet bijvoorbeeld, maar wel nog steeds heel betrouwbaar is, dan kan u terecht bij de2CV Mehari Factory. Wij kunnen voor u uw Mehari onder handen nemen, met respect voor uw wensen, budget en timing.

Alles is mogelijk: vervangen van (een deel van ) de carrosserie, nieuwe bekleding op de stoelen, nieuw dak/buizenframe,… Maar ook mechanisch kan dit natuurlijk, zo kunnen wij bijvoorbeeld de motor en versnellingsbak reviseren.

Maak een afspraak en kom eens langs met de Mehari, dan kunnen we samen kijken wat we kunnen betekenen voor u.
Bent u benieuwd naar enkele van onze projecten? Bekijk onze restauratievoorbeelden.

Volledige restauratie van een Citroën Mehari

Ondanks het weer in België is de Mehari een zeer aantrekkelijke en gewilde wagen.
En genieten in de zomer is eens zo leuk in een wagen die er knap uitziet, alsook mechanisch volledig betrouwbaar is om naar de zee en terug te rijden.

Bij de 2CV Mehari Factory kan u terecht voor de volledige restauratie van uw Mehari.
Alles wordt hier aangepakt: zowel het rollend gedeelte (chassis, armen, assen, wielen, aandrijving,…), het buizenframe, de carrosserie, interieur en dak. Bij al deze werken zijn verschillende keuzes in materialen en kwaliteiten mogelijk, we kunnen dus volledig werken naar uw wensen en budget.

Onze werkwijze is als volgt:

U maakt een afspraak en komt langs met de wagen. We bespreken uw wensen en gaan kijken wat wij noodzakelijk vinden voor de wagen.
Wij stellen aan de hand van dit gesprek een indicatieve offerte op, en als u deze goedkeurt, wordt een restauratieovereenkomst opgesteld.  Tijdens de werken worden foto’s gemaakt, deze krijgt u na afloop mee, zodat u het hele proces nog eens kan herbekijken. Natuurlijk bent u tijdens de werken ook welkom om uw wagen te komen bekijken, graag dan even vooraf een seintje.

Benieuwd naar enkele van onze projecten? Bekijk onze restauratievoorbeelden.

Wagens te koop

U bent op zoek naar een nieuwe oldtimer, bekijk hier ons grote aanbod van oldtimers!

Configureer uw oldtimer

De oldtimer van uw dromen samenstellen kan hier.