Nieuwbouw van een Citroën Mehari

Niets leuker dan uw droomwagen zelf samen te kunnen stellen en bij de Mehari zijn de mogelijkheden eindeloos!

Dankzij de kunststof carrosserie zijn er veel mogelijkheden wat kleur betreft. En bestaat uw droomkleur nog niet, dan maken wij die gewoon voor u! Dankzij de samenwerking met Citroparts – uw online webshop voor Mehari onderdelen – kunnen wij voor de Mehari de meeste onderdelen met de originele pasvorm aanleveren, maar beter bestand tegen UV als de oorspronkelijke kleuren.

Daarnaast zijn er ook extra opties mogelijk in de Mehari, die bij de 2CV moeilijker in te bouwen zijn, zoals bijvoorbeeld een radio. Ook hier hebben we reeds ervaring mee!

Net zoals bij een nieuwe 2PK beginnen we bij een nieuwe Mehari van niets. Maar ook hier zijn originele autopapieren noodzakelijk. Contacteer ons voor meer info omtrent de mogelijkheden in België voor een 4-zitter of een 2-zitter.

U kan online uw droomwagen configureren, of u kan een afspraak maken, en dan bekijken we samen de verschillende mogelijkheden en stappen.

Want naast de verschillende soorten chassis, zijn er ook verschillende soorten buizenframes.

En de meeste keuzes hebt u op het niveau van de carrosserie: oud type, nieuw type, of nieuw type met oud type dashboard, en dan nog alle kleuren!

Alles is dus mogelijk, aarzel niet en geniet nog deze zomer van deze klassieker!

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

SLUIT
SLUIT
X