Reparatie en herstelling van een Citroën Mehari

Zoals al eerder vermeld, is de Citroën Mehari mechanisch gezien niet veel anders dan de 2CV, maar wat betreft de carrosserie zijn het elkaars tegenpolen.

De ABS-kunststof carrosserie is na jarenlang rondrijden vaak verweerd door de zon, gebarsten of zelfs afgebroken. En anders dan bij een metalen carrosserie, kan hier niet zo makkelijk een onderdeel aangelast worden.

Daarnaast maakt de opbouw van de Mehari met zijn buizenframe het vaak moeilijk om bij bepaalde plaatsen te komen voor een herstelling of reparatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het restaureren van Mehari’s, kunnen wij de mechanische herstelling snel en vlot uitvoeren, en wat betreft de carrosserie-herstellingen kunnen wij gebruik maken van de originele onderdelen, door en door gekleurd in de massa (dus geen verkleuring meer), of deze zelf spuiten met lak die beter bestand is tegen de zon als de oorspronkelijke verf.

Indien u een herstelling wilt laten uitvoeren, raden wij u aan om eerst een afspraak te maken en eens langs te komen, zodat wij de wagen goed kunnen bekijken. Vaak is het beter om enkele pijnpunten of zaken tegelijk aan te pakken als de mogelijkheid zich voordoet, om onnodige demontage te vermijden.

Wagens te koop

U bent op zoek naar een nieuwe oldtimer, bekijk hier ons grote aanbod van oldtimers!

Configureer uw oldtimer

De oldtimer van uw dromen samenstellen kan hier.