Reparatie en herstelling van een Citroën Mehari

Zoals al eerder vermeld, is de Citroën Mehari mechanisch gezien niet veel anders dan de 2CV, maar wat betreft de carrosserie zijn het elkaars tegenpolen.

De ABS-kunststof carrosserie is na jarenlang rondrijden vaak verweerd door de zon, gebarsten of zelfs afgebroken. En anders dan bij een metalen carrosserie, kan hier niet zo makkelijk een onderdeel aangelast worden.

Daarnaast maakt de opbouw van de Mehari met zijn buizenframe het vaak moeilijk om bij bepaalde plaatsen te komen voor een herstelling of reparatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het restaureren van Mehari’s, kunnen wij de mechanische herstelling snel en vlot uitvoeren. En wat betreft de carrosserie-herstellingen, maken wij gebruik van de originele onderdelen. Deze onderdelen zijn door en door gekleurd in de massa (dus geen verkleuring meer) of spuiten we zelf met lak die beter bestand is tegen de zon als de oorspronkelijke verf.

Indien u een herstelling wilt laten uitvoeren, raden wij u aan om eerst een afspraak te maken en eens langs te komen, zodat wij de wagen goed kunnen bekijken. Vaak is het beter om enkele pijnpunten of defecten tegelijk aan te pakken als de mogelijkheid zich voordoet om onnodige demontage te vermijden.

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

SLUIT
SLUIT
X