Carrosseriewerken aan een Citroën Mehari

De carrosserie van een Citroën Mehari bestaat uit een twintigtal losse onderdelen, in ABS-kunststof. Deze onderdelen kunnen na verloop van tijd hun glans verliezen, maar ze worden ook stugger en harder, wat wil zeggen dat ze sneller barsten of breken.

Dankzij de samenwerking met Citroparts – uw online webshop voor Mehari onderdelen kan de 2CV Mehari Factory de originele onderdelen voor de Citroën Mehari gebruiken, met een extra UV-bescherming in de kunststof verwerkt. Deze carrosserieën zijn verkrijgbaar in de meeste kleuren waarin Citroën ze oorspronkelijk uitbracht. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de Mehari te voorzien van de kleur(en) van uw wensen!

De carrosserie is niet vast gelast zoals bij een Citroën Ami, Dyane of 2CV. De delen zijn gemonteerd met rivetten of popnagels. Dit maakt het moeilijk om slechts één onderdeel te vervangen, want vaak moeten dan ook andere onderdelen losgemaakt worden, wat kans op beschadigen met zich mee brengt.

Zijn er onderdelen beschadigd bij uw Mehari, of wenst u de auto weer te laten stralen door bijvoorbeeld een vrolijk gele of oranje carrosserie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

Wagens te koop

U bent op zoek naar een nieuwe oldtimer, bekijk hier ons grote aanbod van oldtimers!

Configureer uw oldtimer

De oldtimer van uw dromen samenstellen kan hier.