Carrosseriewerken aan een Citroën Mehari

De carrosserie van een Citroën Mehari bestaat uit een twintigtal losse onderdelen in ABS-kunststof. Deze onderdelen kunnen na verloop van tijd hun glans verliezen, maar ze worden ook stugger en harder, wat wil zeggen dat ze sneller barsten of breken.

Dankzij de samenwerking met Citroparts – uw online webshop voor Mehari onderdelen – kan de 2CV Mehari Factory de originele onderdelen voor de Citroën Mehari gebruiken, met een extra UV-bescherming in de kunststof verwerkt. Deze carrosserieën zijn verkrijgbaar in de meeste kleuren waarin Citroën ze oorspronkelijk uitbracht. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de Mehari te voorzien van de kleur(en) van uw wensen!

De carrosserie is niet vast gelast zoals bij een Citroën Ami, Dyane of 2CV. De delen zijn gemonteerd met rivetten of popnagels. Dit maakt het moeilijk om slechts één onderdeel te vervangen. Vaak moeten immers dan ook andere onderdelen losgemaakt worden, wat kans op beschadiging met zich mee brengt.

Zijn er onderdelen beschadigd bij uw Mehari of wenst u de auto weer te laten stralen door bijvoorbeeld een vrolijk gele of oranje carrosserie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

SLUIT
SLUIT
X