Ombouw van een Citroën HY

Tegenwoordig is de Citroën HY zeer gegeerd als publiciteits- of verkoopswagen. De vraag naar deze klassieker is groter dan het aanbod, en als men een Citroën HY gevonden heeft, is er vaak nog veel werk aan om ze tot een echte promotiewagen om te bouwen.

Bij de 2CV Mehari Factory hebben we ondertussen al enkele Citroën HY’s omgebouwd. Sommigen gingen hun verdere leven dienen als camper, en moesten dus betrouwbaar zijn, zonder roest, met een lege achterbak, waar de eigenaar dan zelf kon in- en ombouwen naar alle gewenste comfort.

We hebben ook al enkele Foodtrucks gebouwd. Meestal beginnen we dan met een HY in “originele staat”, wat wil zeggen dat de carrosserie nog nooit onder handen genomen is. We luisteren naar uw wensen, wat betreft inbouw en opbouw van bepaalde zaken (verkoopsklep, koelkasten,…)

We voeren dan de restauratie uit in verschilende stappen, rekening houdende met de volgorde van de ombouw. Het gebeurt namelijk dat de inbouw van koelkasten bijvoorbeeld eerst moet gebeuren, voordat de elektriciteit volledig afgewerkt wordt, om dubbel werk te vermijden. Een goede communicatie tussen onze klant en onze partners is natuurlijk noodzakelijk.

Bent u van plan een dergelijk project op te starten? Maak dan zeker een afspraak om de mogelijkheden eens te bespreken!

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

SLUIT
SLUIT
X