Laswerken aan een Citroën Ami, Dyane,…

De 2CV Mehari Factory heeft al vele Ami’s, Dyane of Acadianes over de vloer gehad, en wat ons opvalt bij de meerderheid van deze klassiekers, is de hoeveelheid roest. De gemiddelde Ami of Dyane is vaak in een veel slechtere staat dan die van een 2CV.

Doordat er weinig nieuwe onderdelen op vlak van carrosseriedelen worden gemaakt, is het lassen van bijvoorbeeld een dorpel niet op 1-2-3 gebeurd. Weinig hobbyisten wagen zich hier dan ook aan.

In ons atelier hebben we al voor veel uitdagingen gestaan op dit vlak, bijvoorbeeld gaten en roest op plaatsen die bijna onbereikbaar zijn. Maar dankzij onze jarenlange ervaring, onze machines maar ook de nodige creativiteit slagen wij er steeds in om een Citroën A-type af te leveren dat weer helemaal gaaf is, én beschermt tegen roest zodat de klassieker nog eens 20 jaar mee kan.

Wacht niet te lang om met dergelijke problemen langs te komen, hoe langer men wacht, hoe erger het probleem kan worden, en dit is vaak niet eens zichtbaar! Wilt u uw Ami, Dyane of ander A-type weer in zijn/haar eer herstellen? Maak een afspraak, en dan gaan we samen kijken wat we kunnen doen om deze prachtige klassiekers weer te laten stralen.

Wagens te koop

U bent op zoek naar een nieuwe oldtimer, bekijk hier ons grote aanbod van oldtimers!

Configureer uw oldtimer

De oldtimer van uw dromen samenstellen kan hier.