Reparatie en herstelling van Citroën Ami, Dyane,…

De Citroën A-types (Ami, Dyane, Acadiane, AK, AZ,…) zijn zeldzamer dan de 2CV’s of de Mehari’s, omdat ze minder geproduceerd zijn. Onderdelen voor deze klassiekers zijn moelijker te vinden.

De mechaniek van deze A-types verschilt echter weinig met de 2CV, en dankzij de samenwerking met Citroparts – uw online webshop voor Citroën onderdelen kunnen wij dus wel alle nodige herstellingen op vlak van motor, versnellingsbak of remssyteem uitvoeren. Ook de chassis zijn nieuw verkrijgbaar voor de meeste van deze A-types.

De carrosserie van de Ami, Dyane of Acadiane zijn echter totaal verschillend als die van de 2CV, en door de zeldzaamheid van deze auto’s worden er ook weinig onderdelen voor geproduceerd. Vaak zijn de carrosserie-onderdelen in slechte staat, en verroest, vooral de Ami’s zijn meer roestgevoelig dan hun andere aanverwanten. Een degelijke herstelling is dus zeker nodig, als men niet wil dat de rest van de auto aangetast wordt.

Bij de 2CV Mehari Factory kan u terecht met elk A-type, hoe zeldzaam ook, voor een kwalitatieve herstelling of reparatie. Mochten we de nodige onderdelen niet nieuw vinden, gaan we op zoek naar alternatieven, zodat we toekomstig rijplezier zeker kunnen blijven garanderen!

Bent u nog niet in het bezit van zo’n zeldzaamheid, en voelt u het kriebelen? Kijk dan zeker eens bij ons aanbod van Citroëns te koop, misschien staat uw droomwagen hier op u te wachten!

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

X