Laswerken aan een Citroën 2CV

Elke 2CV-fanaat heeft het al wel eens meegemaakt: je ziet een prachtige 2CV, maar als je de vloermat optilt, of onder de auto kijkt: overal gaten en roest.

De gemiddelde 2CV heeft al een rijke geschiedenis van reisjes en trips achter de rug. En elke chauffeur behandelt zijn 2CV anders: er zijn er die enkel met het “geitje” buiten komen als het mooi weer is in de zomer, en anderen rijden er dagelijks mee, ongeacht of het regent of vriest. Natuurlijk heeft het weer invloed op het plaatwerk, maar ook de leeftijd en anti-roest behandeling van de auto kunnen dit beïnvloeden. Bij ons kan u ook terecht voor een degelijke anti-roestbehandeling.

Soms heeft een anti-roestbehandeling weinig zin, als het onderdeel al in te slechte staat is. Dan is lassen of vervangen de enige oplossing.

U kan bij de 2CV Mehari Factory terecht voor kleine laswerken, zoals het inlassen van een nieuwe binnenvleugels, of een stukje van de vloerplaat. Soms zijn grotere werken nodig, zoals het vervangen van de volledige bodem en dorpels. Dit is een secuur werk dat expertise vereist. Want als de voetenbak of dorpels verkeerd ingelast worden, kan dit de vorm van de volledige carrosserie beïnvloeden, en kan het plots zijn dat de deuren bijvoorbeeld niet meer mooi sluiten!

Vertrouw daarom uw laswerken toe aan onze ervaren lassers, zij zijn voorzien van de juiste materialen en de meest kwalitatieve onderdelen. En natuurlijk houden wij rekening met de originele lasnaden en puntlassen. Na een laswerk, uitgevoerd door de 2CV Mehari Factory, zal het lijken of er nooit wat vervangen is!

Heeft uw 2CV wat laswerk nodig, aarzel dan niet om een afspraak te maken.

We gaan dan eerst met een kritisch oog naar de wagen kijken, en maken een offerte voor de te vervangen of te lassen onderdelen.

Wagens te koop

U bent op zoek naar een nieuwe oldtimer, bekijk hier ons grote aanbod van oldtimers!

Configureer uw oldtimer

De oldtimer van uw dromen samenstellen kan hier.