Reparatie en herstelling van een Citroën 2CV

De gemiddelde Citroën 2CV is ongeveer 30 jaar oud en heeft vaak al een hele loopbaan achter de rug. Om nog langer te kunnen genieten van uw “eendje“, zijn soms kleine of grote reparaties of herstellingen nodig.

Er zijn verschillende onderdelen aan een 2PK die stuk kunnen gaan en waar u misschien liever niet zelf aan begint. Het plaatsen van een nieuw dak, het vervangen van de zetelelastieken of het plaatsen van nieuwe bekleding zijn bijvoorbeeld zaken die niet makkelijk zelf worden gedaan. Daarnaast kan het ook zijn dat de motor niet lekker draait, of er een kraakje in de versnellingsbak zit dat steeds erger wordt… En ten slotte zijn er ook de gekende plaatsen waar roest verschijnt, hier is het belangrijk om snel deze roest aan te pakken, vooraleer hij zich kan verspreiden…

Bij ons kan u terecht voor elke reparatie of herstelling, hoe klein of groot ook, en dit voor zowel de 2CV4 als voor de 2CV6.

In ons atelier zijn we voorzien van speciale gereedschappen die niet elke hobbyist in zijn/haar garage aanwezig heeft, waardoor we een goede montage en snelle werkwijze kunnen garanderen.

En dan kan het natuurlijk ook nog gebeuren dat uw geliefde “geitje” betrokken geraakt in een ongeval. Natuurlijk kan u dan bij ons terecht voor de nodige vlotte herstellingen, zodat u weer snel de baan op kan.

Heeft uw klassieker wat extra aandacht nodig, of wil u graag een vrijblijvende offerte voor de herstellingen van enkele mankementen? Maak gerust een afspraak, en dan kijken we samen wat we kunnen doen voor u.

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

SLUIT
SLUIT
X