Reparatie en herstelling van een Citroën 2CV

De gemiddelde Citroën 2CV is ongeveer 30 jaar oud, en heeft al een hele loopbaan achter de rug. Om nog langer te kunnen genieten van uw “eendje“, zijn soms kleine of grote reparaties of herstellingen nodig.

Er zijn verschillende onderdelen aan de 2PK die kapot kunnen gaan, en waar u misschien liever niet zelf aan begint, zoals het plaatsen van een nieuw dak, of het vervangen van de zetelelastieken en het plaatsen van nieuwe bekleding. Daarnaast kan het ook zijn dat de motor niet lekker draait, of er een kraakje in de versnellingsbak zit, dat steeds erger wordt… En ten slotte zijn er ook de gekende plaatsen waar roest verschijnt, hier is het belangrijk snel deze plaatsen aan te pakken, vooraleer de roest zich kan verspreiden…

Bij ons kan u terecht voor elke reparatie of herstelling, hoe klein of hoe groot ook, en dit voor zowel de 2CV4 als voor de 2CV6.

In ons atelier zijn we voorzien van speciale gereedschappen die niet elke hobbyist in zijn/haar garage aanwezig heeft, waardoor we een goede montage en snelle werkwijze kunnen garanderen.

En dan kan het natuurlijk ook nog gebeuren dat uw geliefde “geitje” betrokken geraakt in een ongeval. Natuurlijk kan u dan bij ons terecht voor de nodige vlotte herstellingen, zodat u weer snel de baan op kan.

Heeft uw klassieker wat extra aandacht nodig, of wil u graag een vrijblijvende offerte voor de herstellingen van enkele langdurende mankementen? Maak gerust een afspraak, en dan kijken we samen wat we kunnen doen voor u.

Wagens te koop

U bent op zoek naar een nieuwe oldtimer, bekijk hier ons grote aanbod van oldtimers!

Configureer uw oldtimer

De oldtimer van uw dromen samenstellen kan hier.