Carrosseriewerken aan een Citroën 2CV

De Citroën 2CV is uitgebracht in bonte kleuren, en dankzij de verschillende carrosserie-onderdelen kan een liefhebber zo ver gaan in de kleur als hij zelf wilt. Op meetings zie je dan ook geregeld 2CV’s met speciale kleuren, of zelfs met elk onderdeel in een andere kleur! Alles kan dus bij een Citroën 2PK: de lak zoals origineel, of in een bont kleurenpallet!

Ook bij de laklaag heeft het weer invloed op de uitstraling. Vooral de kleur rood is UV-gevoelig, na jaren genieten van het zonnetje, gaat deze kleur dof worden, en verkleuren. Een behandeling met speciale producten kan de originele kleur weer beter tot zijn recht laten komen, maar soms is een complete nieuwe laklaag het mooist.

Daarnaast kan het natuurlijk ook gebeuren dat er carrosseriedelen vervangen dienen te worden, als deze vol met roest zitten, of beschadigd geraakt zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring met klassieke wagens, en meer specifiek met de Citroën 2PK, kan de 2CV Mehari Factory u bijstaan in alle kleine of grote carrosseriewerken.

Wij werken met de meest kwalitatieve producten zodat wij een prachtresultaat kunnen garanderen. We beschikken over kleurkaarten en codes van alle door Citroën gebruikte lakken. Mocht u toch een andere kleur willen die niet origineel door Citroën op een 2CV is voorzien, dan kan dit natuurlijk ook!

Als de Citroën 2CV ooit al eens voorzien is van een andere laklaag, en we gaan een deel van deze carrosserie aanpakken in onze afdeling, is het natuurlijk zeer belangrijk om kleurverschil te vermijden. We gaan dan een gespoten onderdeel laten uitlezen, om zo de exacte samenstelling van de lak te kunnen bepalen.

En ten slotte kan u ook terecht bij ons voor het spuiten van onderdelen, die u dan zelf kan monteren, bijvoorbeeld een voor- of achtervleugel.

Hebt u interesse in een vrijblijvende offerte of wilt u eens komen bespreken wat de mogelijkheden zijn? Aarzel niet om een afspraak te maken!

Wagens te koop

U bent op zoek naar een nieuwe oldtimer, bekijk hier ons grote aanbod van oldtimers!

Configureer uw oldtimer

De oldtimer van uw dromen samenstellen kan hier.