Carrosseriewerken aan een Citroën 2CV

Dankzij onze jarenlange ervaring met klassieke wagens, en meer specifiek met de Citroën 2PK, kan de 2CV Mehari Factory u bijstaan in alle kleine of grote carrosseriewerken. 

De Citroën 2CV is uitgebracht in bonte kleuren en dankzij de verschillende carrosseriedelen kan een liefhebber zo ver gaan in de kleur als hij zelf wilt. Op meetings zie je dan ook geregeld 2CV’s met speciale kleurcombinaties of zelfs met elk deel in een andere kleur! Alles kan dus bij een 2PK: de lak zoals origineel, in één nieuwe kleur naar keuze of in een bont pallet à la regenboog!

Ook bij de laklaag hebben de weersomstandigheden invloed op de uitstraling. Vooral de kleur rood is zeer UV-gevoelig. Na een aantal jaren genieten van het zonnetje, wordt deze kleur dof of verkleurt de lak. Een behandeling met speciale producten kan de originele kleur weer beter tot zijn recht laten komen, maar soms is een complete nieuwe laklaag het mooist. Om wat extra cachet en charme te geven aan uw wagen, is het ook mogelijk om bij ons een ovetrol behandeling te laten doen. Deze lakbehandeling geeft de wagen een ouder, meer authentiek uitzicht.

Wij werken met de meest kwalitatieve producten zodat wij een prachtresultaat kunnen garanderen. We beschikken over kleurkaarten en codes van alle door Citroën gebruikte lakken. Mocht u toch een andere kleur willen die niet origineel door Citroën op een 2CV is voorzien, dan kan dit natuurlijk ook!

Als de Citroën 2CV ooit al eens voorzien is van een andere laklaag, en we gaan een deel van deze carrosserie aanpakken in onze afdeling, is het natuurlijk zeer belangrijk om kleurverschil te vermijden. We gaan dan een gespoten onderdeel laten uitlezen, om zo de exacte samenstelling van de lak te kunnen bepalen.

Daarnaast kan u ook terecht bij ons voor het spuiten van onderdelen, die u dan zelf kan monteren, bijvoorbeeld een voor- of achtervleugel.

Ten slotte kan het natuurlijk ook gebeuren dat er carrosseriedelen vervangen dienen te worden, als deze vol met roest zitten of beschadigd geraakt zijn.

Hebt u interesse in een vrijblijvende offerte of wilt u eens komen bespreken wat de mogelijkheden zijn?
Aarzel niet om een afspraak te maken!

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

SLUIT
SLUIT
X