Carrosserierestauratie Classic Cars

Welkom in onze zeer uitgebreide en gespecialiseerde carrosserie-afdeling!

Alle merken classic cars en oldtimers welkom! 

Door onze expertise in carrosseriewerk kregen wij steeds vaker de vraag of ook andere merken buiten Citroën  bij onze carrosserie-afdeling welkom waren. Als oldtimerliefhebber rijden sommige van onze klanten immers met meerdere merken oldtimers. Daarom hebben wij deze afdeling opengesteld voor alle merken. Of u nu een Citroën heeft, een Mercedes, Volkswagen of Volvo, een Chevrolet, Porsche of Ford, bij onze carrosserie kunt u altijd terecht. 

Om een oldtimer te beschermen tegen de tand des tijds is een roestvrije carrosserie cruciaal. En om zo’n unieke wagen volledig tot zijn recht te laten komen, is de meerwaarde van een mooie laklaag moeilijk te overschatten.

Bij deze afdeling zit u goed voor alle carrosseriewerken, van voorbereidende laswerken en zandstralen tot anti-roestbehandelingen en spuitwerk. Ons atelier in Tienen is uitgerust met een grote spuitcabine waar zelfs een Citroën HY in past en sinds kort hebben we ook een grote, gloednieuwe zandstraalcabine. 

Onze ervaren medewerkers hebben ieder een grote passie voor klassieke wagens. Zij volgen voor alle werken een duidelijk proces en streven steeds naar het best mogelijke resultaat.

Heeft u een oldtimer van eender welk merk die wat liefdevolle werken aan de carrosserie kan gebruiken? Aarzel dan  niet om ons een seintje te geven!

Wagens te koop

Bent u op zoek naar een nieuwe oldtimer? Bekijk hier ons grote aanbod van klassieke wagens!

Configureer uw oldtimer

Stel hier de 2CV, Mehari of Eden van uw dromen samen!

SLUIT
SLUIT
X